"!kL@N s! N@kLyGp3Ny4Ny@nG"

Sunday, March 21, 2010

debaran 1 AF8


Telahan awal @kuN4k@lYgP3ny@y4nG memang tepat..berdasarkan persembahan yang berada pd tahap 1 dalam skala likert membuatkan Shah (gambar dr website Astro)memecah rekod dalam AF..rasanya dr Azza (af1) sampailah Adila (af7) nilah kali konsert 1 menyikirkan pelajar lelaki ...
Maulana..perlu untk berada di bottom 3 cuma sayangnya peserta yang disuruh untuk 'lebih jantan' iaitu Alif turut berada di Bottom 3..ehhh..why? hurm..patutnya Daus kot cuma dia kan comel so undi kecomelan menyelamatkan Daus untuk kali ini..pelajar lelaki yang selamat semua yang ada rupa..daus (yang sepatutnya berada di Bottom 3) dan shahir+iwan (layak ler jadi pelajar yang terselamat)
cuma..persoalan yang timbul tatkala aku melihat esakan tangis (yang agak over) oleh maulana..adakah benar2 mereka ini sedih pemergian shah (sbb dalam diari tak nampak pun keakraban mereka ) atau menangis kerana terharu sebab terselamat?
LU PIKIR LA SENDIRI!!!

5 comments:

alfa juliet said...

kenapa lelaki kacak terselamat? sbb yg mengundi adalah pompuan2 remaja...haha..

Yasminhamid said...

belum sampai mood nak tgk af thn ni..

4z3r@1 Azm1 said...

alfa juliet-setuju..!!
min-layankan jek..

Afzainizam said...

Salam dari kami…
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Sorry bebanyak agak ketinggalan lah banyak entry kamu... coz banyak hal sibuk ngan bagai-bagai urusan lah... Sorry...

thanks respon anda..... kami amat berterima kasih...

Aku lebih suka AF musim kedua lagi
kemeriahan cukup hangat pada masa tu

4z3r@1 Azm1 said...

thanks afzainizam..kamu ni banyak pengetahuan ye ttg artis2 rock kapak!!sy kagum..ye af2 sangat variasi