"!kL@N s! N@kLyGp3Ny4Ny@nG"

Wednesday, April 22, 2009

Alhamdulillah..Dah di takdirkan!!!

Tahun ni aku diingatkan agar tidak keluar bila tiba musim debat sbb katanya aku mengajar tahun enam, hurm, tahun lepas pun aku kuar gak sampai peringkat kebangsaan dan aku ngajar tahun enam gak masa tu..alah kalau susah2 sangat tarik je la mana2 cikgu yang bagus naik tahun enam kan..aku kan tak bagus..hurm...
yang aku tahu, apa pun aku, time teater aku akan kuar sebab aku JSBN untuk Teater, untuk MSSSM Olahraga pun aku akan kuar sebab aku ada sijil KOAM (MSSD dan MSSS sowi yer!!!!hahahaha..kekwat!!)then debat pun aku nak kuar sbb itu darah daging aku tapi tahun ni aku DIHALANG :(

Tahun ni pulak kali pertama format diubah, semua negeri bertemu dalam karnival yang diadakan di Kedah baru2 ni then kali pertama gak usul dikeluarkan setengah jam sebelum bertanding (kaedah lama bagi debat di Universiti laaaa) so aku agak terkilan tapi tak pelah bukan rezeki aku kan...

Tap kalau dah tuhan tentukan itu rezeki aku maka ia tetap rezeki aku walaupun aku DIHALANG, insyaALLAH aku akan ke Terengganu beberapa hari sebelum sambutan Hari Guru Peringkat Kebangsaan sbb aku akan gantikan salah seorang pendebat yang tidak dibenarkan oleh urusetia kerana pernah menjadi Johan pertandingan tersebut..SYUKUR..aku berpeluang beraksi...YA ALLAH, berilah Kejayaan dalam peluang yang engkau berikan ini...Aminnnnn

3 comments:

min said...

PELUANG DAH DPN MATA... GRAB JE...
TAHNIAH

nueeunlimited said...

congrats abg azerai..nuee suke tgk abg azerai msa debat2 kat UPM dulu. mntap gile hujah..
Go azerai, go azerai, go azerai, go...( wat gaya pom2 girl.hehe... )

Anonymous said...

wah..boleh la kita jumpa masa bahs guru kat trganu nnt ye..hehehe..hopefully tak jumpa uols masa semi tu..