"!kL@N s! N@kLyGp3Ny4Ny@nG"

Tuesday, April 21, 2009

WOW...Sedapnya mulut!!!!!!

Sebelum aku citekan tentang entry aku nak luahkan rasa terkilan sebab Amylea dan Qhaud tersingkir dari OIAM dan AF walhal kedua2 perform sangat meletop.... :( takpelah teruskan AFUNDI AKIM!!!..

ok guy, Isnin 20hb aku tak g sekolah sbb Mohon CUTI TANPA REKOD untuk duduki Exam 2 paer yang terketar2 aku ambik sbb demam tu kan...kat sekolah ada meeting untuk penyelarasan acara sukaneka...ingat yer..MEETING PENYELARASAN SUKANEKA PERINGKAT SEKOLAH...tapi tetiba GB aku mengamuk dan ugut pada semua cikgu katanya - Dia yang berhak tentukan cikgu naik pangkat ke tidak..dia yang berhak tentukan kita dapat cemerlang ke tak..
ye la memang betul la.. masalahnya dia tidak menilai orang dengan betul..pernah tak dia nilai cikgu yang bertungkus lumus ajar budak2? yang dia nilai "berapa laras temperature air cond" seseorang cikgu..biarpun cikgu tu datang lewat, pakai selipar pun tak pe..janji air cond pasang baikkkkk punyerrrrr..... ha, yang paling aku tak gemar...dia dengan TAK PROFESIONALNYA CAKAP MCM NI

"DALAM SEKOLAH NI ADA DUA ORANG CIKGU BUAT MASTER TAPI JGN LA NANTI FIKIRAN DAN
KERJA TAK SETARAF DENGAN MASTER YANG DIMILIKI"

isyh, bila aku dengan kawan aku..(Akka' Nithiya) dengar statement ni, kami ber2 rasa nak ngamuk giler..weiii jatuh maruah la...apa yang aku tak buat hah kat sekolah? asyik nak cari salah jek...untuk pengetahuan korang semua..kami ni tak pernah dihargai..yang dihargai ada la beberapa cikgu tertentu jerk..yang pandai meng'AIR COND' dia...rasa rimas la....BILA LA DIA NI NAK PINDAH...cakap ikut sedap mulut..korang nilai la sendiri..GB AKU PROFESIONAL KE TAK ? ( tapi kalau pertikaikan dia tak profesional...dia akan tanya balik...."apa hak awak nak cakap pasal profesional..saya ni GB saya lebih prpfesional la..."

aiyo mudahnya menghukum...jadi boss je profesional ler...kelas pun tak masuk..kalau profesional sangat kenapa pindahkan anak ke kelas depan wal hal anak tu layak kat kelas belakang, kalau profesional sangat nape janji nak bayar ganjaran cikgu2 lepas tu lupakan je mcm tu, kalau profesional sangat kenapa hal anak gaduh nak libatkan mak ayah..kalau profesional sangat kenapa ambil kontrak bekalkan bahan mentah kepada sekolah...what ever!!!

5 comments:

nueeunlimited said...

econ cap ayam nih mmg bnyk..kat mane2 pon de. 2 yg de owang yg x kena mengena akn trcmpk kat jurang plg dlm.. cam nuee ni ha!! huhu.. mls cite ah

MdMDenNis TriLLo said...

pengetua we all pun hanjing jugak macam GB uolls tu.Statemnt sama dia kuarkan waktu list APC keluar awal April ni..dia cakap..sukaht saya la nak bagi APC kat siapa yang sy suka.Pulak tu pengetua we all ni tak serik2 dgn kes displin kami yg masuk utube aritu.Bukan nye nak insaf, tp semakin hanjing menyumpah seranah cikgu dalam perhimpunan.dia cuba nak letakkan salah pada cikgu tp tak berani pulak nak sebut nama org yg dia tuduh tu. Takut kena saman berjuta2 lemon kot?Ketua2 macam ni perlu dihapuskan..betul tak??

alfa juliet said...

sori azerai...aku rasa ko dgr cite org bukan dgr dgn telinga ko sendiri...so tak baik judge gb mcm tu...

4z3r@1 Azm1 said...

azza, ntahla..sebenarnya ni bukan kali pertama, aku ngan nithi pernah kena 'perli' depan2 ok!!ada gak dia marah aku ngan nithi n then kaitkan dengan pengajian master yang kitaorg ngah buat ni..rasanya aku tak dengar cakap org sbb pernah terkena batang idung sendiri!!

min said...

Sabar je lah.. anggap je die cakap sengsorang... bukan kita x tau pe'el dier...anggap satu cabaran... maybe die rase tercabar... sbb di sendiri blum sempat nak buat master...